Izdvajajte se po osmehu

Family dent

Usluge

Konzervativna stomatologija

Konzervativna stomatologija predstavlja jednu od grana stomatologije u okviru koje se izvode popravke zuba i lečenje zubnog živca (pulpe zuba).

Saznaj više
Estetska stomatologija

Estetski zahtevi pacijenata rastu iz dana u dan. Sa pojavom novih, modernih materijala, rastu i brojne mogućnosti koje stomatologija danas nudi.

Saznaj više
Stomatološka protetika

Ukoliko Vam nedostaje jedan zub, nekoliko zuba ili svi zubi unutar jedne ili obe vilice, rešenje ćemo potražiti u oblasti stomatološka protetika.

Saznaj više
Parodontologija

Za predivan izgled Vašeg osmeha, neophodno je voditi računa i o potpornom aparatu. On se sastoji od zubne kosti, gingive, periodoncijuma i cementa korena zuba.

Saznaj više
Implantologija

Implantologija je najmladja grana stomatologije koja dokazuje da je u stomatologiji sve postalo moguće. Bilo da Vam nedostaje jedan ili svi zubi unutar vilice, danas možete dobiti fiksni rad, zahvaljujući implantima.

Saznaj više
Oralna hirurgija

Oralna hirurgija je oblast stomatologije u okviru koje se izvode sve vrste hirurških intervencija, bilo jednostavnih ili komplikovanih.

Saznaj više
Dečja stomatologija

Naši najdraži i najsladji pacijenti pripadaju upravo najmladjoj populaciji. Posebno smo ponosni na divan odnos koji gradimo sa decom i na poverenje koje oni imaju u nas.

Saznaj više
Ortodoncija

Ortodoncija se bavi pomeranjem zuba unutar usne šupljine i usmeravanjem rasta same vilice. Evolucija čoveka dovela je do toga da većina dece mora da nosi neki od ortodontskih aparata radi ispravljanja nesrazmere izmedju veličine vilica i zuba.

Saznaj više

ZAKAŽITE PREGLED

Zakažite lako i brzo, pozivom, ili e-mail porukom.

Zakažite putem telefona 065/3555-250