Izdvajajte se po osmehu

  • Family dent ordinacija 1
  • Family dent ordinacija 2
  • Family dent ordinacija 3
  • Family dent ordinacija 4

Osnivač i vlasnik stomatološke ordinacije Family Dent je dr Topalović Nenad, koji je diplomirao na stomatološkom fakultetu u Beogradu 2005. godine. 2007. godine započinje samostalnu privatnu praksu i osniva Family Dent. Savestan, odgovoran, stručan i posvećen svojim pacijentima, svakom pacijentu pristupa sa posebnom pažnjom i zato uživa ogromno poštovanje svojih pacijenata i kolega.

dr Nenad Topalovic
Ordinacija

Od kada je osnovana, stomatološka ordinacija Family Dent je konstantno uvećavala broj svojih pacijenata. Danas su to najčešće stanovnici naselja Vidikovac, Cerak, Žarkovo i Filmski grad, ali nam dolaze i pacijenti iz drugih delova Beograda i Srbije. Takodje, sve češće se medju našim vernim klijentima nalaze i osobe koje žive u inostranstvu.

Završio je mnogobrojne kurseve u zemlji i inostranstvu i konstantno se trudi da usavrši svoju svakodnevnu praksu, dovodeći nivo rada na maksimum. Neki od mnogobrojnih kurseva su: hijaluronski fileri, mašinska instrumentacija kanala korena, kompozitne fasete, protetika na implantima, bezmetalna keramika...

Ide u korak sa naučnim i tehnološkim dostignućima iz oblasti stomatologije, svakodnevno uvodeći inovacije u rutinu svoje svakodnevne prakse.

Ordinacija
dr Marina Mijailovic